Millio diensten
Www.dienstenkantoor.nl


PYTS BOSCHMA

Sinds 22 jaar is Pyts actief in de Nieuwe Spiritualiteit als Lichtwerker en Spiritueel Leraar.

Tijdens haar theologiestudie kwam ze in aanraking met de denkwijze van de Nieuwe Spiritualiteit en na jarenlange studie op dit gebied mag ze met recht een Spiritueel Leraar genoemd worden.

Als afgestudeerd theoloog is ze geestelijk hulpverlener en docent, daarnaast schrijver, recensent voor diverse uitgeverijen, Akasha-reader, spreker en ze geeft diverse workshops over spirituele onderwerpen.

Ze staat als recensent in verbinding met talloze auteurs waaronder Neale Donald Walsch, Christoph Fasching, William Gijsen, Paul Ferrini, Deepak Chopra, Marja Ruiterman, Geert Kimpen en vele, vele anderen. Ze is mede-oprichter van de oorspronkelijke 'gesprekmetgod' website en van het Humanity's Team Nederland. 

Op www.nieuwspirit.nl is alles door haar samengesteld en/of geschreven: recensies, artikelen, richtlijnen, teksten, boeken en cursussen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en de eerste acht hoofdstukken van Een Cursus in Wonderen, alles dat tot geestelijk bewustzijn en geestelijke inspiratie en wijsheid dient. 

Pyts is directeur-eigenaar van:

www.nieuwspirit.nl  -  website met inspirerende wijsheid voor bewustzijnsontwikkeling

www.dienstenkantoor.nl   -  website met het dienstenaanbod van Millio