Millio diensten
Www.dienstenkantoor.nl

NIEUW SPIRIT

www.nieuwspirit.nl is een onderdeel van Millio. 

Pyts Boschma heeft alle teksten, artikelen, recensies, boeken, cursussen en meer samengesteld of geschreven op de website van Nieuw Spirit. 

Hier vind je antwoorden op allerlei vragen op spiritueel gebied, inspiratie voor elke dag, geestelijke 'voeding' voor je ziel en als je alles gelezen hebt heb je heel veel geheimen van het universum ontdekt. 

www.nieuwspirit.nl is het resultaat van 22 jaar studie naar de denkwijze, inzichten, wijsheid en kennis van de Nieuwe Spiritualiteit, een geestelijke stroming die ervan overtuigd is dat de Bron van Liefde, Wijsheid, Licht en Bewustzijn nog steeds boodschappen naar de mensen op Aarde stuurt met het doel hen te bevrijden uit de aardse illusies. 

Daarnaast is men in de Nieuwe Spiritualiteit ervan overtuigd dat de ascensie, de verlichting, te bereiken is in dit huidige leven op Aarde. Er zijn grote veranderingen en verschuivingen op Aarde bezig te gebeuren, op allerlei gebieden. Dit wordt veroorzaakt door de instroming van hoge kosmische liefdesfrequenties. Niet alleen verandert onze maatschappij maar ook de mens verandert in snel tempo. De bewustzijnsontwikkeling van de mens in onze tijd is enorm. Kennis is ruim aanwezig, Internet is het medium waardoor je alle geheimen van het Universum kunt ontdekken.

Je zult ervaren dat je niet alles zelf opnieuw hoeft uit te vinden of te ontdekken, je zult door je gidsen en begeleiders naar de juiste informatie geleid worden als je daar om vraagt. Ze zullen je precies die antwoorden brengen die je nodig hebt voor je bewustzijnsontwikkeling. 

www.nieuwspirit.nl is een schatkamer vol wijsheid en kennis, bijeengebracht door Pyts Boschma, spiritueel leraar en lichtwerker.